SAPI ENERGY CONFERENCE 2024

22.05.2024 - 23.05.2024

SAPI
01. 02. 2024



Pozývame Vás na 14. ročník SAPI Energy Conference, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája v Hoteli Senec****. Čaká Vás dvojdňové medzinárodné podujatie plné aktuálnych tém zo sveta udržateľnej energetiky, ktorými Vás prevedú experti z rôznych oblastí. Tešiť sa môžete na prednášky a diskusie domácich aj zahraničných odborníkov.

Dva dni plné noviniek a otvorených diskusií o využívaní obnoviteľných zdrojov a trajektóriách ich ďalšieho rozvoja prinesú odborné pohľady na aktuálne témy. Budeme sa venovať energetickej transformácii Slovenskej republiky, vrátane rozvoja a flexibility elektrizačnej sústavy, digitalizácie energetiky, bezpečnosti fotovoltických inštalácií, či využitia OZE a prvkov flexibility v praxi. To všetko bude sprevádzané bohatým kultúrnym a spoločenským programom, ktorý poskytne množstvo priestoru na ďalšie spoznávanie sa a networking účastníkov.


Viac info, program a registrácia na https://www.sapiconference.sk/

Komentáre

Súvisiace

Solární energie a akumulace 2024

Dvojdenný formát tohtoročnej konferencie poskytne dostatočný priestor pre diskusiu o komplexných otázkach spojených s výrobou energie.

24. 04. 2024VIAC

 

Nová energetika, nové modely optimalizácie energetických nákladov

Hybridná (prezenčná & virtuálna) konferencia smart metering/smart grid (14. ročník)

17. 04. 2024VIAC

 

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek