Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024

16.05.2024

SAPI
27. 02. 2024



Už 16. mája sa v Poprade uskutoční odborné podujatie Monitor protipožiarnej bezpečnosti stavieb 2024, organizované Asociáciou pasívnej požiarnej ochrany SR.

V priestoroch AquaCity Poprad sa zídu odborníci z oblasti protipožiarnej bezpečnosti stavieb, ktorí sa na konferencii dotknú tém technických riešení, legislatívy a príkladov z praxe. Budete tu môcť stretnúť zástupcov zo štátnej správy a akademického prostredia, projektantov, a ďalších mnohých expertov priamo z praxe. Asociácia si pre záujemcov navyše pripravila aj dodatočný program v podobe exkurzie do skúšobného laboratória požiarnych skúšok, ktorá sa uskutoční nasledujúci deň, 17. mája.

Táto téma sa čoraz viac dotýka aj sektoru zelených technológií, čomu nasvedčuje aj fakt, že je v programe aj im venovaný priestor a to v podobe blokov zameraných na:

·       fotovoltiku

·       batériové systémy

·       elektromobilitu


Podrobný program a prihlášku na konferenciu nájdete na stránke podujatia. Registrácia na konferenciu sa končí 16. apríla 2024.

Komentáre

Súvisiace

Solární energie a akumulace 2024

Dvojdenný formát tohtoročnej konferencie poskytne dostatočný priestor pre diskusiu o komplexných otázkach spojených s výrobou energie.

24. 04. 2024VIAC

 

Nová energetika, nové modely optimalizácie energetických nákladov

Hybridná (prezenčná & virtuálna) konferencia smart metering/smart grid (14. ročník)

17. 04. 2024VIAC

 

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek