Diskusia o výrobe a predaji zelenej elektriny na SAPI Biznis Tuesday

SAPI
14. 10. 2024



Na septembrovom seminári SAPI Biznis Tuesday sa odborníci venovali výrobe a predaju zelenej elektriny a využívaniu PPA zmlúv. Podujatie prilákalo široké spektrum účastníkov vrátane projektantov, výrobcov elektriny a zástupcov energetických spoločností.

V prvej časti sa diskutovalo o fotovoltických systémoch. Peter Dzurko z Elvosolar zdôraznil dôležitosť kvalitnej projektovej dokumentácie, zatiaľ čo elektroprojektant Jakub Slávik sa zameral na návrh pozemných inštalácií. Druhá časť sa sústredila na predaj zelenej elektriny. Peter Kalman z Greenlogy predstavil mechanizmy výkupu a cenotvorby, a Martin Kumpan zo Slovenských elektrární poukázal na aktuálne výzvy na trhu. Jozef Hudák z POLÁČEK & PARTNERS pridal právny pohľad na legislatívne aspekty predaja. Podujatie uzavreli zástupcovia bánk, ktorí hovorili o úverovom financovaní projektov OZE a trhových príležitostiach. Tešíme sa na ďalšie odborné podujatie!

Komentáre

Súvisiace

SAPI Biznis Tuesday

SAVE THE DATE

07. 10. 2024VIAC

 

SAPI Biznis Tuesdays - Ako efektívne vyrábať a predávať zelenú elektrinu?

Cieľom podujatia je: Vysvetliť ako strategické plánovanie, pokročilé technológie a efektívny dizajn môžu maximalizovať ziskovosť a dlhodobý úspech projektov na trhu s obnoviteľnou energiou.

15. 08. 2024VIAC

 

SAPI Biznis Tuesday o veternej energii na Slovensku

Pridajte sa k nám a preskúmajte trh s veternou energiou a potenciál jej rozvoja na Slovensku. Toto exkluzívne podujatie poskytne komplexný prehľad o súčasnom stave, výzvach a príležitostiach v sektore veternej energetiky na Slovensku.

19. 02. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek