Re-Source 2022 tento raz aj online

06.10.2022 - 07.10.2022

SAPI
05. 09. 2022



V dňoch 6. a 7. októbra 2022 prebehne v Amsterdame podujatie Re-Source 2022. Ide o najväčšie podujatie svojho druhu v Európe, ktorého cieľom je spájať dodávateľov a odberateľov čistej energie. Podujatie je naozaj skvelou príležitosťou pre členov SAPI, najmä v kontexte európskej energetickej krízy a snáh o dosiahnutie klimatickej neutrality. Registrácia pre členov SAPI, ktorí sú korporátni odberatelia (priemyselne podniky, prevádzky...) je bezplatná a neobmedzená, pričom budete mať možnosť sa zúčastniť niekoľkých praktických workshopov (vrátane 5. októbra, kedy bude „deň zatvorených dverí“, zameraný na kupujúcich). Viete si následne dohodnúť stretnutia s kľúčovými hráčmi v odvetví (Peer Corporate Buyers aj dodávatelia obnoviteľnej energie).

Komentáre

Súvisiace

Solární energie a akumulace 2024

Dvojdenný formát tohtoročnej konferencie poskytne dostatočný priestor pre diskusiu o komplexných otázkach spojených s výrobou energie.

24. 04. 2024VIAC

 

Nová energetika, nové modely optimalizácie energetických nákladov

Hybridná (prezenčná & virtuálna) konferencia smart metering/smart grid (14. ročník)

17. 04. 2024VIAC

 

Energetické spoločenstvá a zdieľanie elektriny

Energetické spoločenstvá prinášajú pre svojich členov mnohé benefity vo viacerých krajinách Európskej únie. Pomáhajú tlmiť energetické krízy a cenové výkyvy na trhu s elektrinou. Decentralizovaná energetika sa dostala už aj na Slovensko a energetické spoločenstvá je možné vytvárať na úrovni vyšších územných celkov, obcí, malých podnikov a fyzických osôb.

06. 03. 2024VIAC

VŠETKY AKTUALITY

Chcete dostávať najnovšie informácie?

Súhlasím so spracúvaním uvedených osobných údajov pre zasielanie noviniek